Klacht: Beloftes niet waar gemaakt

O van Dijk op 02 november 2020 over Giga Meubel in de categorie Meubelwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vier maanden geleden is mijn marmeren eettafel geleverd. Het blad had scheuren en pitjes in het blad. De tafel is na vier maanden eindelijk omgeruild en het bedrijf heeft mij gemaild dat ze mij helpen met het blad op de eettafelpoten te plaatsen aangezien het blad heel zwaar is.
Ik heb op de mail dat ze mij hier bij gaan helpen maar ze bezorger wist van niks. Ik heb de klantenservice gebeld en ze geven aan dat ze medewerker die dit heeft beloofd nieuw is en dat ik maar moet uitzoeken hoe ik dit ga oplossen. Het bedrijf heeft een belofte gebroken en ik ben het daar niet mee eens.

Gewenste Oplossing:

Als het blad door Gigameubel op het geraamte wordt geplaatst. Zsm aangezien ik thuis werk aan de eettafel.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Giga Meubel

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Giga Meubel nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door O van Dijk