Klacht: belofte niet nagekomen

op 19 december 2012 over Typhone in de categorie Telecomwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb maandag 17dec een iPhone 4 8GB via Typhone besteld en werd mij toen verteld dat deze telefoons op waren en dat hun levering de 18dec was.. Nu 19Dec heb ik niks gekregen dus heb ik ze gebeld en verteld dat ze zeide dat hun levering de 18e zou zijn waarop geantwoord werd ja wij weten ook niet wanneer wij ze binnen krijgen, ik vind dit erg slecht en laks..

Gewenste Oplossing:

GEEN

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Typhone in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Typhone een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Typhone

Heeft op 24 december 2012 om 14:16 geantwoord

Geboden Oplossing:

Met de klant is inmiddels een afspraak gemaakt voor de levering van het toestel.
.

Alle klachten die gemeld zijn door DHuisman