Klacht: Bellen/gebeld worden werkt niet, wordt uit het netwerk gegooig

op 27 januari 2014 over Proassist in de categorie Verzekering - Zakelijk

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Voor de derde keer toestel op laten halen door Proassist met hetzelfde probleem; ik kan niet bellen of gebeld worden en ik wordt direct uit het netwerk gegooid als ik dit probeer. De eerste keer is bluetooth vervangen, de tweede keer software update gehad… lijkt me niet dat er geluisterd is naar mijn probleem. Ik baal er ook van dat ik mijn toestel elke keer lange tijd kwijt ben, het is namelijk ook mijn agenda, fototoestel, navigatie etc. Ik kan op deze manier mijn abonnement ook niet optimaal benutten waar ik wel voor betaal.

Gewenste Oplossing:

Los het probleem van bellen/gebeld worden op en mijn netwerk probleem.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Proassist

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Proassist nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Skandy