Klacht: Belgie wel in, maar niet uit.

op 01 augustus 2017 over Flixbus in de categorie Busreizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Afgelopen vrijdag ben ik met de flixbus vanaf Rotterdam naar Brussel gereisd met de Flixbus. Geen enkel probleem gehad, fijne reis (ingecheckt met een rijbewijs als identiteitsbewijs) maar toen vandaag op de bus wou stappen in Brussel terug naar Rotterdam was mijn rijbewijs ineens geen geldig identiteitsbewijs meer terwijl ik tijdens het boeken nergens ben tegengekomen dat een rijbwijs GEEN geldig identiteitsbewijs is. Dat is verder begrijpelijk, alleen vervelend dat het alleen op de terugreis een probleem is en op de heenreis geen enkel probleem was. Nu sta ik dus midden in Brussel zonder vervoer.

Gewenste Oplossing:

Omdat ik nu iemand heb moeten laten komen uit Nederland voor een lift terug heb ik niet alleen mijn ticket voor niks gekocht, maar dus ook aardig wat benzine kosten gemaakt aangezien het een goede rit van 440km heen en terug is. Graag zou ik deze kosten vergoed krijgen. (Geld terug/tegoedbon)

Alle klachten die gemeld zijn door Bramschoof