Klacht: Belachelijke opliichterr STARKIDEA – ik wil minn pakket of geld.!!!

Anoniemmmxxx op 02 maart 2021 over Etsy in de categorie Internetshops - Hobby en Verzamelen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb weken geleden een pakket besteld bij starkidea. Dit is toen uiteindelijk na heel lang als status verzonden geworden. Nu is de verkoper nergens meer te bekennen en heb ik geen idee of mn pakket uberhaupt nog komt. Dit was een verjaardagskado die ik EXPRES 6 weken van tevoren besteld heb.

Ik wil mijn pakket OF geld!!

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn pakket of geld

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Etsy

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Etsy nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Anoniemmmxxx