Klacht: belachelijk te veel betaald voor nights of the proms

op 29 september 2014 over Tickets Nederland in de categorie Kaartenverkoop

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

als je op de google drukt kom je op deze site. je vertrouwd erop dat het eerlijk gaat nu blijkt dat de officiele site 40,euro p,p minder betaald hun zeggen als antwoord ja…dat is nu eenmaal vraag /aanbod dit is bespottelijk ik moet nu 249.euro betalen voor drie kaartjes tweede ring terwijl de off.site 109.euro.je mag volgens tickets nederland niet annuleren. ben echt teleurgesteld. nu hopen dat ik wel mn kaarten krijg en naar de ahoy mag, verheugen we ons erop,sparen ervoor gebeurt dit
mvg a beltman,

Gewenste Oplossing:

als ik mn geld terug krijg en dat ik dan via de off.site mn laarten nog kan bestellen

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tickets Nederland

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Tickets Nederland over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tickets Nederland nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Tickets Nederland in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door rob beltman