Klacht: Belachelijk hoge afrekening stookkosten

op 03 juni 2016 over Ista in de categorie Installatiebedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik krijg al 16 jaar elk jaar een behoorlijk bedrag aan stookkosten terug en nu moet ik ineens 1000 euro bij betalen. Dus totale stookkosten van een 2 kamerflatje zou per maand 166 euro zijn, waarvan de verwarming 6 maanden wordt gebruikt(=333 per maand dus)!. En dit met een kleine keuken en badkamer verwarming, en een iets grotere slaapkamer verwarming. Ik gebruik dus meer dan mijn ouders die in een grote eengezinswoning wonen??

Dit kan gewoon niet kloppen!

Gewenste Oplossing:

Als ik een normale afrekening krijg en niet het bedrag van het hele blok waar ik woon

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Ista over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Ista in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Ista een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Ista

Heeft op 06 juni 2016 om 09:49 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Renz.o