Klacht: Bel me niet register negeren door.

op 20 januari 2014 over Lecturama in de categorie Magazines

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Lekturama blijft mij bellen ondanks dat ik in het bel me niet register sta. Meld ik hun dat, dan komen ze met de smoes dat ik aan een enquête heb meegedaan. Dus niet!
Dan komen ze met de mededeling dat ik daarom een pakket heb gewonnen. Maar dat had ik al op TV gezien, dus trapte daar niet in. Ik heb ze dus afgewimpeld, maar ben niet te spreken over hun dubieuze werkwijze.

Gewenste Oplossing:

Lekturama mag geen mensen bellen en ze een pakket sturen onder het mom dat ze een prijs hebben gewonnen en die voorts nooit meer van hun afkomen. En tevens mogen ze het bel me niet register niet negeren met een smoes.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Lecturama in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Lecturama een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Lecturama

Heeft op 28 januari 2014 om 20:52 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte heer/mevrouw Dundas,

Wij zullen uw telefoonummer laten blokkeren. U zult dus niet meer door Lecturama gebeld worden.

Met vriendelijke groet,
D. van Egmond
Uitgeverij Lecturama

Alle klachten die gemeld zijn door Ombudsvrouw.