Klacht: Behandeld als criminelen

op 26 juni 2017 over Duinrell in de categorie Attractiepark

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hierbij wil ik graag een klacht in dienen met betreking tot de beveileging in het tikkibad
Mijn zoon is met 2 maatjes vandaag 26 juni naar het tikkibad geweest , op een gegeven moment moest hij in zn kluisje wezen , waar hij door te hard indrukken van de code voor het kluisje ,het schermpje beschadigd heeft, dit tot zijn schrik gelijk gemeld bij de portier van het zwembad ! Vervolgens wordt heel de familie afgebeld of we verzekerd zijn , en ja tuurlijk zijn we verzekerd) mijn vrouw op dr werk ik zelf op mn werk , dit allemaal in goed overleg . Je zou zeggen probleem opgelost geen vuiltje aan de lucht !
Vervolgens worden de jongens door 3 man beveileging van het park afgevoerd , alsof het een stel teroristen zijn DUS dan meld je netjes dat er wat kapot is en dat wordt je zo behandeld , voor de jongens is een dagje duinrel gewoon 14 uur werken ! Ik zou graag zien dat ze hun centjes terug krijgen waarvoor ze keihard gewerkt hebben , ook zou ik graag zien dat de desbetrefende zwembadportier en de beveligers op hun agresiefe gedrag worden aangesroken hopende op een iets mildere behandeling , als men iets eerlijk aangeeft
Met vriendelijke groet Danny Devilee

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevrede als in iederegeval de toegangs prijs wordt vergoed en de desbetrefende security wordt aangesproken om hun verwarde aanpak

Alle klachten die gemeld zijn door Dannydevilee