Klacht: begluurd worden door de buren

Yumi57 op 27 april 2020 over Haag Wonen in de categorie Woningcorporaties

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds een jaar loeren de buren aan weerszijde over de reling om te kunnen zien of mijn hondje iets op `t balkon gedaan heeft,wat wel eens gebeurd s`nachts ,ik kan moeilijk dan nog eens buiten gaan ,terwijl ik een balkon heb van 9 meter ,en wat elke dag schoongemaakt wordt.Kan dit zomaar allemaal,Woningbouw doet er niks aan ,maar ik ben `t spuug zat nu.Wat kan ik nog doen voor ik er een iets aandoe ,want `t gepest blijft duren .Kan ik hier mee naar de politie en aangifte doen van loeren c,q stalken ,want ik voel me een gevangene op mijn eigen balkon en nu met `t mooie weer ,kan ik ook niet buiten zitten ,steeds die koppen over de reling.

Gewenste Oplossing:

Als ze een zware !! berisping krijgen van de woning bouw Haag-Wonen.
of een boete

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Haag Wonen nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Yumi57