Klacht: beeindigen proef abbonnement en toch nog de krant ontvangen!

op 21 juli 2016 over Het Parool in de categorie Kranten - Landelijk

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb via een actie bon van supermarktketen Supercoop een proef abonnement gehad op het parool tot 7 juli. Op 19 en 20 juli jl. heb ik toch weer de krant ontvangen die ik NIET wens te ontvangen. Kunt u er voor zorgen dat ik niet ongevraagd kranten ontvang…..

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik geen krant meer ontvang

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Het Parool

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Het Parool nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Shahsavari