Klacht: bedroven minusL lacto free yoghurt

op 06 september 2018 over Plus in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik had gisteren 05-09-2018 yoghurt van minusL Lactose vrije yoghurt gekocht bij een van jullie filialen. ik heb de pak de zelfde avond open gemaakt en geproefd hoe het smaakt. tot mijn verbazing zag ik enkele seconde na dat ik heb gegeten een groene schimmel bij mijn yoghurt die houdt baar is tot 07-09-2018. ik baal er als er stekker van omdat er zo weinig in de assortiment is en wel redelijk duur is. en dan moet dit ook nog gebeuren. ik hoop dat ik niet ziek word en hoop dat er wel wat aan gedaan gaat worden

Gewenste Oplossing:

als de verpakkingen van de minusL lacto free yoghurt een langere houdtbaarheid datum heeft in plaats van 2 dagen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Plus

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Plus nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door liloww