Klacht: Bedrijfsleider ‘HERMAN” Amersfoort noord

op 15 januari 2014 over McDonalds in de categorie Fastfood ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De betreffende bedrijfsleider heeft mij behandeld als een hond, keert zijn rug naar me toe terwijl ik hem iets vraag, kijkt me niet aan en wil niet meedenken over een oplossing van het probleem. Ik zal ook nog een persoonlijke brief aan u richten en laat het hier niet bij zitten!

Gewenste Oplossing:

Andere bedrijfsleider

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over McDonalds

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over McDonalds nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Swalet