Klacht: Bedrijfsgegevens en persoonsgegevens ongevraagd opgeslagen bij Graydon en OpenCompanies

op 21 juli 2017 over Graydon in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Over 2 weken na het registreren van een ZZP een brief ontvangen van Graydon waarin staat dat ze mijn bedrijfsgegevens en persoonsgegevens hebben opgeslagen bij Graydon en OpenCompanies. Dit zonder mijn toestemming, zonder mij te weten, ongevraagd. Dat vind ik totaal ongepast.

Gewenste Oplossing:

Ik vraag nadrukkelijk Graydon om alle opgeslagen bedrijfs- en persoonsgegevens onmiddellijk (of als het niet kan binnen enkelen dagen) permanent te verwijderen zodat dezen niet meer te zien zijn via Graydon en OpenCompanies.
Geïnteresseerden kunnen mijn bedrijfsgegevens ook vinden via KvK.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Graydon over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Graydon in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Graydon een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Graydon

Heeft op 24 juli 2017 om 13:48 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door alexyan@hotmail.com