Klacht: bedreigingen via incassobureau

op 02 juli 2012 over TEK TV SHop in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Via internet bestelde ik per ongeluk total facelift. Het was de bedoeling niet iets te bestellen, maar wel om na te kiken hoeveel verzendingskodten er moeten betaald worden. Op een of andere manier is mijn bestelling toch geregistreerd. Heb direct gevraagd aan de klantendienst deze bestelling te annuleren, wat ze me beloofden te doen. Nu krijg ik aanhoudend bedreigingen van een incassobureau. Vandaag lieten ze me weten dat ze mijn dossier doorgeven aan gerechtelijke instanties als ik niets betaal. En dat terwijl ik niks wou bestellen en niks gekregen heb ook niet. Als dit blijft duren zal ik bij de federale politie klacht indienen voor stalking. Ben in geen geval van plan een euro te batlen. SChandalig is het dat ze iemand zo bedreigen

Gewenste Oplossing:

Annulatie van bestelling, annulatie van incassodossier en excuses van deze instelling voor de slecht behandeling en bedreigingen

Alle klachten die gemeld zijn door elena1970