Klacht: Bedreiging Advocaat inschakelen

op 19 december 2017 over Luxstyle.nl in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een rekening open staan van iets waar ik niks bij heb besteld. Ik negeerde de vele mails en nu hebben ze me een mail gestuurd dat ik een bedrag heb open staan van Euro 83,90. Maar dat ze akkoord gaan met een bedrag van 60 euro als ik onmiddellijk betaal. Doe ik dat niet dan schakelen ze een advocaat in en komen er nog meer kosten bij.

Gewenste Oplossing:

Ze moeten hier mee ophouden. En mij met rust laten

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Luxstyle.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Luxstyle.nl nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Luxstyle.nl in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Luxstyle.nl een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Luxstyle.nl

Heeft op 23 december 2017 om 23:00 geantwoord

Geboden Oplossing:

Hello Fikri,

In the communication of October 2016 our customer service have requested that you file a case of identity fraud and send a copy of if you never visited the site and provided your information.

We have never received a response to this offer, nor to the reminders. As the invoice has not been paid either, the case was handed out for mediation.

Heeft op 24 december 2017 om 01:33 geantwoord

Hallo ..

Waarom zou ik moeite nog doen om dit uit te zoeken.. als ik van niks weet.. En niks heb besteld en ontvangen, weet niet eens meer om wat voor bestelling het gaat.. Was bezig met me zwangerschapperiode.. niet met dit onzin. Tenzij iemand misbruik heeft gemaakt van me gegevens heb geen idee.. dan moet jullie het maar uitzoeken want ik heb daar geen tijd voor! Maar ik weet voor de rest hier niks van.. heb jullie bewijs zie ik het tegen moet.. welkom

Reactie van de melder van de klacht Souraya1982

11 maanden geleden - Laat me met rust

Alle klachten die gemeld zijn door Souraya1982