Klacht: Bedrag van €1158,50 niet vergoed door Landal

bobbob op 13 september 2021 over Landal GreenParks in de categorie Vakantieparken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 30-07 boek ik vakantie bij Landal Winterberg helaas regels in DE zijn snel veranderd dus op 03-09 vakantie geannuleerd.Eerder met een medewerker gesproken en is mij telefonisch geadviseerd om te annuleren of omboeken zegt dat wordt 100% vergoed want annulering gebeurt binnen 14 na de boeking.Nu hebben wij september en Landal weigert terugbetaling zelf juridische hulp kan niets voor ons betekenen.Normaal gesproken dat wel makkelijk geld verdienen en niemand kan iets doen echt OPLICHTING LANDAL !!!!
Res.Nr 812886209

Gewenste Oplossing:

Mijn geld terug te krijgen als niet 100% zal ik ook blij zijn met 50% van deze bedrag

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Landal GreenParks

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Landal GreenParks nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door bobbob