Klacht: Bedorven vlees

op 19 februari 2018 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In de afgelopen 12 maanden heb ik 3x gehakt gekocht en 1x saucijsjes bij de Jumbo. De houdbaarheidsdatum was bij alle verpakkingen nog 3a4 dagen. Bij thuiskomst wordt het vlees meteen ingevroren. Binnen 2 weken na aankoop pak ik het vlees uit de vriezer en laat het ontdooien in de koelkast. Na het openen van de ontdooide verpakking komt er een mega bedorven lucht je tegemoet en kan je het vlees weggooien.

Gewenste Oplossing:

Ik durf nu geen varkensvlees of rundvlees bij de Jumbo te kopen. Het vertrouwen daarin is bij mij weg. Misschien is een strengere controle op het bereiden/vervoeren/invriezen noodzakelijk.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Hogerewij06