Klacht: bedorven soep (smaakte vies en stonk)

op 29 september 2016 over Unox in de categorie Voedingsmiddelen en dranken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had een blikje Unox tomatensoep opengemaakt en aangelengd met water zoals op de verpakking aangegeven. Warmde het op en wilde even proeven. Maar wat bleek, het smaakte heel vies en ook de geur leek op heel oude bibliotheek boeken. Het blik is / was houdbaar tot 03 / 2018. (zie bijgevoegde foto)

Gewenste Oplossing:

Een nieuw blikje soep zou al voldoende zijn. Ik weet niet wat de standaard procedure voor dergelijke zaken zijn.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Unox

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Unox nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door zjemierekwie