Klacht: bedorven kip

op 03 augustus 2017 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

gisteren had ik een halve kip gekocht bij de jumbo oegstgeest voor 3 euro en er stond dat het tot 5 aug gegeten kon worden (zie bon). Toen ik thuis kwam rook het niet echt lekker in de pan maar ik heb toch een stukje gegeten en wilde de rest vandaag opeten. Vanmorgen stonk het echt vreselijk in de koelkast naar bedorven kip. de vraag is, kan ik mijn geld terugkrijgen en wilt u er voortaan op letten dat de kip vers is? bvd

Gewenste Oplossing:

wanneer de kip vers is

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door inge2224988