Klacht: batard desem mais, soleil of woutkorn brood

op 21 juni 2016 over Vomar in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik wil elke dag rond tien of elf uur smorgens een woutkorn brood halen bij vomar lambertus zijlplein iedere keer hebben ze geen brood de schappen waar nieuw op staat zijn leeg en als je vraagt dan is het niet binnengekomen (van diepvries brood begrijp ik het niet dat het niet binnenkomt) het brood kost 1,39 euro.

Gewenste Oplossing:

misschien is het mogelijk dat ik zeven woutkorn broden afneemt en zelf thuis afbakt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vomar

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vomar nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door stadgenoot