Klacht: Bank met dubbel moraal

op 30 september 2016 over InterBank in de categorie Banken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Door allerlei problemen , belasting, relatiebreuk, ontslag zit ik in zwaar weer. Meerdere malen gesmeekt om de blokkade eraf te halen die er op was gegaan ivm mijn ontslag zodat ik schoon schip kon maken. Dit kon niet omdat dit niet paste bij de leencapaciteit.inmiddels heb ik al ruim 2,5 jaar een baan met sinds 4 maanden een goed salaris . Wel is het verantwoord om een woeker rente te vragen. Inmiddels ben ik bijna naar de kloten terwijl met een tijdelijke blokkade alles opgelost was.

Gewenste Oplossing:

Als ze de situatie eens juist beoordelen op basis van gegevens en daarbij mijn verzoek honoreren

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over InterBank

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar InterBank over deze klacht.

Reactie van de melder van de klacht Gazaberk

1 jaar geleden - De klacht is ook gedeponeerd bij het AFM en her kifid

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over InterBank nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Gazaberk