Klacht: Bagage – zonder mijn medeweten – geopend

op 07 mei 2016 over Schiphol in de categorie Luchthavens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik vloog op 27 april jl.(vluchtnr.: OR 609) naar Palma de Mallorca en heb mijn ruimbagage afgegeven op Schiphol. Na aankomst bleek dat erin gerommeld is geweest. Kon op Schiphol, maar ook op Palma de Mallorca gebeurd zijn geweest, maar Schiphol is de verantwoordelijke, daar heb immers ingecheckt. Na de vakantie kon ik de inventarisatie voltooien en inderdaad zijn er ook twee zomer truien verdwenen uit de bagage. Vervelend, maar toch ben ik blij dat er iets ontvreemd is geweest én niet iets erin gestopt! Wat als er iets verbodene erin gevonden is, waar ik niets vanaf weet?

Gewenste Oplossing:

Als er ruchtbaarheid gegeven wordt, want een waarschuwde mens telt voor twee. Maar wat in concreto ondernemen moet laat ik aan de bevoegde autoriteit over.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Schiphol

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Schiphol nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door István (Stephan) Szabó