Klacht: Bagage kwijt

op 22 mei 2020 over Iberia in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben op 11 mei van Banjul ( gambia) naar Barcelona gevlogen. IB2881 Handbagage achter in het ruim moeten plaatsen aangezien er geen plaats was boven de stoelen. Koffer was beneden in het ruim. Er was een tussenlanding in Madrid en daar hebben jullie zowel de handbagage als de ruimbagage (Koffer 23kg) uit her vliegtuig gehaald. Ik ben daar achter gekomen tien ik in barcelona was. Daar niet kunnen navragen aangezien ik direct door moest naar mijn vlucht naar Frankfurt en Brussel.
Thuis gekomen geprobeerd om te bellen maar ik kan geen Spaans. Alles doorgegeven bij foundspot maar tot op heden nog niets vernomen.

Gewenste Oplossing:

Als ij zo spoedig mogelijk mijn koffers terug heb. Of in ieder geval een reactie vanaf jullie kant

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Iberia

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Iberia nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Fatouceesa