Klacht: avocado en 2 x aardbeien van slechte kwaliteit

op 26 augustus 2016 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vandaag, 26 augustus 2016 kocht mijn echtgenote een avocado. meteen bij het schillen kwam ik tot de ontdekking dat deze deels rot / tekenen van schimmel had. Ik heb de avocado niet meer gegeten en weggegooid. In de laatste 3 weken hebben wij meerdere malen aardbeien gekocht. In 2 gevallen hebben we een doosje aardbeien gekocht en moest al 1 dag na de aankoop veel van de aardbeien weggooien, omdat het fruit was aangetast (begin van rottingsproces). Wij snappen dat zacht fruit kwetsbaar is, maar houdbaarheid van slechts 1 dag is wel heel kort.

Gewenste Oplossing:

Als het fruit van betere kwaliteit is. Graag een vergoeding van de gemaakte kosten

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door wily helmond