Klacht: automatische incasso loopt door na contract

op 28 juli 2017 over Proassist in de categorie Verzekering - Zakelijk

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wat een K bedrijf, blijft dat ze al maanden blijven afschrijven terwijl ik mijn nieuwe telefoon helemaal niet kan opvoeren als nieuwe toestel om die verzekerd te hebben. M.a.w. ik kan mijn nieuwe telefoon niet verzekeren hij hen, maar ook diezelfde verzekering niet opzeggen! Regelrechte boevenpraktijken zijn dit, oplichters van de bovenste plank. NOOIT meer zaken mee doen.

Gewenste Oplossing:

Incasso eraf halen en verzekering annuleren

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Proassist

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Proassist nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Miesja