Klachten over Autobedrijf Hendrick Scherpenzeel

Hieronder kunt u zien welke klachten er over Autobedrijf Hendrick Scherpenzeel zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van Autobedrijf Hendrick Scherpenzeel in de categorie Autodealers

0 klachten gemeld

Tijdslijn

motor sys. storing

Klacht van op 19 augustus 2018 over Autobedrijf Hendrick Scherpenzeel in de categorie Autodealers

we hadden een Motor Sys storing in onze ford Focus uit 2006. We hebben de auto aangeboden aan Autobedrijf Hendricks om de storing te verhelpen. Na een week konden we de auto weer ophalen, en na 50km rijden weer de zelfde storing. Hij... Lees meer

2e week oktober heb ik mijn renault clio gekocht bij autobedrijf Marcel Hendrick te Scherpenzeel.Ikzelf heb geen kennis van auto's en mijn partner ook niet. Is mij wel verteld waarnaar ik kijken/vragen moest. Zo gezegd zo gedaan. Keurig autootje vanaf... Lees meer