Klacht: Auto Van verstappen

op 03 oktober 2017 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Niet meer leverbaar kon zondag nog boodschappen doen nog voor 15.00 euro gekocht voor de laatste zegel zijn ze zondag al uit verkocht personen die niet zo snel kunnen sparen hebben dus pech ik vind dit schandalig,Dit is de bedoeling zo veel klanten krijgen maar een paar auto,s ,want dit gebeurd niet 1 keer maar wel vaker toch maar naar een andere winkel

Gewenste Oplossing:

Als ik de 2 auto,s nog krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mantingh2