Klacht: auto spoort niet

op 05 oktober 2016 over Ford in de categorie Automerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De auto gaat van links naar rechts. Heel vermoeiend rijden. Ze lijnen uit maar dat helpt echt niet. Er veranderd niets. Ach ja werd er eerst gezegd dat is de elektrische stuurpomp. Nu wordt er gezegd dat is nou eenmaal zo bij de Ford Ka. Zou aan het onderstel liggen. En je wordt er gewoon weer mee naar huis gestuurd .

Gewenste Oplossing:

Als er echt iets aan gedaan wordt. En ik normaal ontspannen kan rijden zonder dat ik zere armen krijg van het krampachtige sturem

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ford

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ford nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ford130