Klacht: Auto max verstappen!!

op 04 oktober 2017 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik vind dit echt niet kunnen. Heb al die weken extra boodschappen gedaan en nog zegels moeten kopen op marktplaats en nu krijg ik te horen datieis uitverkocht!..? Dat kunnen jullieniet maken tegenover de klant!! En nu ook nog geenpet gewonnen!!! Ik kom niet meer bij jumbo laat dit duidelijk zijn!!! Bah bah

Gewenste Oplossing:

Alsnog zorgen voor meer auto's!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Papi