Klacht: auto Max Verstappen

op 13 oktober 2017 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb een klacht over de spaar actie Max Verstappen ik ben alleen staand met moeite de spaarkaart vol gekregen in geleverd code gedaan 6 okt: kan je het op halen de auto en dan krijg je te horen is er niet meer vind dit schandalig dan moet je een alternatief doen ben je daarvoor aan het sparen doe dan geen spaaractie als je toch niets krijgt je bent zo teleurgesteld dat zo iets gebeurt doe dan geen spaaractie ik vind dit walgelijk en de mensen voor de gek houden valt mij smerig tegen van jullie dus ik ga nu als ik mijn zegel spaarboekje vol heb niet meer naar de jumbo om boodschappen heb het er helemaal mee gehad BAH

Gewenste Oplossing:

Nu helemaal niet zo op deze manier de mensen voor de gek te houden
daar hou ik niet van

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door aliepoelma