Klacht: auto max verstappen

op 07 oktober 2017 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik ben alleenstaand en vorige week nog snel naar de jumbo om de kaart vol te krijgen voor mijn kleinzoon hebben ze geen zegels meer. dat zijn dus fijne acties .dus acties zijn altijd kort dus ik kan bijna nooit iets bij elkaar krijgen.ik vind dit een slechte zaak van jumbo zo hoeft het voor mij niet meer
groetjes

Gewenste Oplossing:

ze moeten de acties iets langer laten doorlopen zodat iedereen mee kan doen

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door tiny_vb