Klacht: auto, max verstappen

op 06 oktober 2017 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ons gezin bestaat uit 2 personen en we hebben maar een klein budget om te besteden daardoor hebben we dus langere tijd nodig om de zegels te sparen.Bovendien moeten we voor de jumbo supermarkt 13 km rijden Nu zou ik mijn kleinzoon verrassen met een auto van Max Verstappen en is de auto UITVERKOCHT !!!!!!!!!! Ik ben heel erg teleurgesteld en ook niet van plan mijn boodschappen weer te kopen bij de JUMBO

Gewenste Oplossing:

Meer auto,s bijbestellen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door mevr. R. T. de Vries