Klacht: Auto kwijt plus 3.550000

op 14 april 2020 over Rockstar Games in de categorie Computer Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kocht de auto om te vliegen en heb hem nog steeds niet gekregen heb speciaal shard card gekocht daarvoor maar vin deze nergens bij aankoop vroegen ze waar ik hem wou en wou hem in men grote vrachtwagen om dan deze direct te pimpen hoop dat er iets gedaan word mvg

Gewenste Oplossing:

Mijn geld terug uiteraard

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Rockstar Games

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Rockstar Games nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door BURMPIE1987