Klacht: auto huur twee keer moeten betalen

neeltjeg op 03 januari 2020 over CarTrawler in de categorie Autoverhuur

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 6 oktober jl. heb ik een auto gereserveerd en betaald
183,70 euro zijnde huur auto, allrisk verzekering en tweede chauffeur.

Bij het ophalen van de auto werd me te kennen gegeven dat de reservering bekend was, maar dat er geen betaling was ontvangen. Ik moest alles tegen standaard tarief af rekenen anders kreeg ik geen voertuig mee. Hun advies was om het teveel betaalde bedrag bij cartrawler terug te vorderen. Ik moest ter plekke 460 euro betalen. als ik daar de borg van afhaal heb ik 315 teveel betaald. na een aantal mailwisselingen hebben ze me gedrditeerd voor 80 euro en de klacht gesloten. Ik heb daarna nog aantal mails gestuurd maar geen reactie. Laatste mail kwam als mailbox is not managed retour.

Gewenste Oplossing:

ik ben tevreden als het bedrag van 235 euro aan mij is uitbetaald

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over CarTrawler

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over CarTrawler nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door neeltjeg