Klacht: Authenticater security doet slecht.

Neeneeneenee op 27 april 2020 over store.steampowered.com in de categorie Internet Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik wou vandaag inloggen op steam, moest ik de authenticator code hebben. Normaal hoef je in de app niet in te loggen voor een code, voor de een of andere rede nu wel, dus ik probeer in te loggen in de app op mijn telefoon, vraagt het daar voor een code. Die code kan ik dus niet krijgen, moet ik dus een of andere SMS email krijgen voor NOG een code om dat te herstellen, dan logt het me automatisch in, dus als ik nu er op uitlog, moet ik dat hele process opnieuw doen? of fixt het zichzelf?

Gewenste Oplossing:

Zodra de steam app normaal werkt zoals het hoort.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over store.steampowered.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over store.steampowered.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Neeneeneenee