Klachten over ASD Witgoed Reparatie

Hieronder kunt u zijn welke klachten, complimenten en suggesties er over ASD Witgoed Reparatie zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van ASD Witgoed Reparatie in de categorie Wasmachines

0 klachten gemeld

Tijdslijn

opgelicht ASD

Klacht van bloem26 op 30 september 2014 over ASD Witgoed Reparatie in de categorie Wasmachines

Ik wil bij deze graag hulp van jullie of advies van jullie. Vorige week zaterdag is onverwachts wat met mijn koelkast aan de hand geweest ik dacht dat de koelkast schanier kapot was want de koelkast sluiten niet meer goed. Dus heb... Lees meer

scharnier koelkast

Klacht van varken60 op 27 september 2014 over ASD Witgoed Reparatie in de categorie Wasmachines

de monteur zegt de scharnier is afgebroken dus ik bestel nu 3 scharnieren eerst geeft u mij nu 200 euro voor de bestelling en daarna 186 euro voor het repareren het zou n zware moeilijke klus worden maar er is is geen scharnier afgebroken gewoon was... Lees meer