Klacht: Artikelen niet aanwezig

op 21 juni 2016 over Deka in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In de folder Week 25 wordt geadverteerd: haring 2 euro. Ik ben bij 2 vestigingen (gisteren en vandaag) geweest. Tot mijn verbazing krijg ik verschillende antwoorden van de bedrijfsleiding: de eerste vestiging zegt dat het smorgens was aangevuld, maar helaas het vak was nu alweer leeg., misschien wordt de haring vanavond geleverd.
Bij de andere vestiging kreeg ik als antwoord dat de reclame donderdag a.s, pas in zou gaan.
Gaarne reaktie op het bovenstaande.

Gewenste Oplossing:

Wanneer de aanbiedingen uit de folder in de winkel aanwezig zijn.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Deka over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Lies Karst