Klacht: Arbeidsconflict met leiders inclusief filiaalmanager

op 27 december 2017 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ga binnenkort stoppen bij de jumbo Delft (Bastiaanplein) rond febuari omdat het omgaan met leiders erg slecht is tegen over de werknemers en mij. Hun gedragscode is onjuist en verkeerd. Commicatie is niet goed en onvoldoende. In deze filiaal is het heel erg vriendjes politiek. Klanten klagen ook over de leiders. Ik wou het graag melden. Als jullie er mee over willen weten dan zou ik graag ik een afspraak met jullie willen maken.

Met vriendelijke groet,

Abdennaceur Bachiri

Gewenste Oplossing:

Ik ben alleen tevreden met de klanten en collega's

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door ABachiri