Klacht: Apparaat werkt niet

op 20 augustus 2016 over Braun in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een braun face silk epil SE 831 beauty edition gekocht. Volgens de gebruikers van dit apparaat zou hij fantisch moeten werken. Alles behalve dat helaas. Hij scheert op geen enkele manier een haartje weg. Allerlei batterijen geprobeerd. Weggegooid geld en terugsturen kan ook niet meer. Ik snap niet dat het apparaat volgens iedereen goed zou werken en bij mij en zelfs bij mijn moeder niet? Of ik heb toevallig een maandagmorgen apparaat en werkt hij daarom niet.

Gewenste Oplossing:

Als ik een apparaat zou hebben dat het wel doet of terugsturen en mijn aankoopbedrag teruggestort krijgen op mijn rekening

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Braun

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Braun nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Kainey