Klacht: Apparaat gaat niet aan en alle lampen branden

op 03 mei 2017 over Krups in de categorie Koffie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wij hebben een Krups ea8108 en sinds kort gaat hij niet meer aan, als je de stekker in het stopcontact stopt branden metteen alle lampen. Het apparaat geeft code 8 aan. We hebben nu al 2 verschillende onderdelen gekocht en nog steeds weigert hij te werken. We hebben het maalwerk al vervangen en ook de verdeler.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden wanneer mijn apparaat weer werkt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Krups

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Krups nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Krups in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Denisebuisman