Klachten over AP-Verlichting.nl

Hieronder kunt u zien welke klachten er over AP-Verlichting.nl zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van AP-Verlichting.nl in de categorie Internetshops - Elektronica

0 klachten gemeld

Tijdslijn

Ik had Donderdag 20 december 2018een bestelling geplaatst voorts kreeg ik 21 december 2018 een mail terug dat ze de kenteken wilden controleren voordat ze gingen verzenden of het passend was of niet.Ik had de bestelling af gezegd dus voordat... Lees meer

bestelling geplaatst op de site kwam er al snel achter dat het product dat ze aanbieden niet op voorraad is ,staat op site van wel bestelling op 13 juni geannuleerd dus . mail gestuurd mail terug gehad.stond in:Graag even geduld het... Lees meer

26-04-2018 koplampen voor mijn auto aangekocht via de site van AP-verlichting, ik bestelde de donkere variant, deze waren blijkbaar niet leverbaar, want ik ontving op 1-5-2018 heldere koplampen. Hierover contact gehad via de mail en direct een retourlabel ontvangen en... Lees meer