Klacht: AOW pensioen inhouding ver beneden beslagvrije voet

op 09 april 2017 over Cannock Chase Incasso in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik bn 78 jr en heb AOW 769,03, plus inkomstenondersteuning 25,96 = 794,39 Bruto totaal. Inhoudingen Zvw 42,90 en premie Zvw 134,38, totaal 177,28. Nu wil Cannock Case daar eenmalig 511,49 van inhouden, zodat ik in April slechts 105,82 netto AOW zal ontvangen. Wat is de beslagvrije voet, en ik heb verder geen voldoende middelen van bestaan en ben hartpatiënt 2x hartoperatie gehad. Mag Cannock Case dat doen?

Gewenste Oplossing:

Cannock Case dient zich aan de beslagvrije voet te houden en mij niet met 105,82 een maand lang op een houtje te laten bijten als hartpatiënt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Cannock Chase Incasso

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Cannock Chase Incasso nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Pentahof