Klacht: anoniem telefoontje opname bedrijvengids

op 04 augustus 2016 over bedrijvengids.eu in de categorie Oplichting

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik werd zojuist gebeld door een warrige vrouw van de bedrijvengids, ze ontstak een heel verhaal en ik kon er niet tussenkomen. Erg onbeschoft, luisterde totaal niet. Ze had het over een bedrag van 150 euro om opgenomen te worden in de bedrijvengids. Het leek af en toe een bandje. Op een gegeven moment werd de verbinding verbroken net toen ik dat zelf wilde doen.

Gewenste Oplossing:

Ik heb geen behoefte aan dit soort oplichterspraktijken en wanneer ik iets wil neem ik zelf wel contact op met het bedrijf.
Ik wil hiermee niet lastig gevallen worden. Hoop dat dit soort praktijken snel ophoudt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over bedrijvengids.eu

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over bedrijvengids.eu nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Bollojc