Klacht: Annulering van reservering

[email protected] op 02 januari 2020 over Oostappen Vakantieparken in de categorie Vakantieparken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

We hadden een huisje gereserveerd bij ooststappen parelstrand. Komt er nu een mail dat de reservering geannuleerd is door het park aangezien ze asielzoekers gaan plaatsen. Aangezien dit een reservering is gekoppeld aan vier dagen Graspop is dit dus een zware domper en moet ik nu iets nieuws zoeken die qua afstand en prijs nog betaalbaar is

Gewenste Oplossing:

Graag zou ik de meerwaarde die ik nu moet gaan betalen voor mijn nieuwe accommodatie vergoed willen krijgen door ooststappen. Dit is namelijk €250

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Oostappen Vakantieparken

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Oostappen Vakantieparken nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door [email protected]