Klacht: Annulering en terugbetaling bestelling werkt niet

op 15 februari 2018 over Microsoft in de categorie Software

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 15 feb. Bestelde ik Office 365 voor mijn IPad. Instellatie werkte niet omdat mijn OS niet werd ondersteund. Toen volgde ik de procedure voor terugbetaling, maar die werkte niet. Het was een betaling met VISA. Er is geen telefoonnummer om te reclameren. Wat een slechte service. Om te beginnen het feit dat je eerst moet betalen om vervolgens te merken dat het niet werkt. Vervolgens een procedure voor terugbetaling die niet werkt.

Als ik de terugbetaling niet snel krijg maak ik hier verder werk van.

Gewenste Oplossing:

Niet tevreden

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Microsoft

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Microsoft nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Bnuts