Klacht: Annulering 1 week voor vertrek

op 13 juli 2018 over Airbnb in de categorie Hotels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kreeg een mail dat de betaling zou worden afgeschreven. Ik zag dat dit niet gebeurde dus stuurde een mail naar airbnb. Daar kreeg ik geen reactie op, alleen een mail dat de reservering was geannuleerd en ik mijn 300 euro niet terug kreeg!
We waren al op vakantie dus ik heb gebeld, niemand kon iets doen. Ik zou een case manager krijgen die het op zou lossen. Ondertussen hoorde we van de verhuurder dat er al nieuwe mensen wilden reserveren. Zodoende zouden wij geen onderkomen hebben! Ik heb dus besloten het verblijf opnieuw te boeken en verwacht dat Airbnb mijn aanbetaling van 300 euro verrekend met de nieuwe boeking.

Gewenste Oplossing:

Terug betaling aanbetaling en extra telefoon kosten gemaakt voor bellen vanuit Amerika

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Airbnb

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Airbnb nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Anne76