Klacht: Annuleren zobder toestemming

op 10 juli 2019 over Zalando in de categorie Online Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had per ongeluk mijn oude adres ingevoerd, ik belde zalando met de vraag of ik het adres kon wijzigen. Kreeg een zeer asociale jonge man aan de telefoon, die zonder toestemming mijn order geannuleerd heeft. Hierdoor moest ik 5 dagen wachten voor ik mijn geld terug kreeg, waardoor inmiddels het artikel niet meer te verkrijgen was. Toen ik aangaf dat ik niet wou dat mijn bestelling werd geannuleerd, gaf deze man aan dat ik dan maar duidelijk moest praten en als ik in eerst instantie goed had besteld er geen probleem was geweest.

Gewenste Oplossing:

Als ik het artikel alsnog krijg. En zalando goed personeel aanneemt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Zalando

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Zalando nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Maloja