Klacht: Annuleren bestelling

op 04 juli 2017 over Afslankringen.nl in de categorie Gezondheidswinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb gisterenavond 3-7 een bestelling gedaan maar niet betaald.
Ik kreeg eerst een mail dat ik alsnog de betaling zou kunnen doen maar heb een mail gestuurd dat ik de bestelling wil annuleren, in het antwoord staat dat je beter kan bellen. Dit heb ik geprobeerd maar er wordt niet opgenomen je hoort alleen maar hetzelfde bandje. Kreeg net weer een mail wat zeer bedreigend over komt, Deze tekst kreeg ik, We zien graag je betaling uiterlijk binnen 3 werkdagen tegemoet om zo extra incasso kosten te voorkomen. Ontvangen wij geen betaling dan zullen wij uw order aan een incasso bureau overdragen.
Wat moet ik nu doen?

Gewenste Oplossing:

Als mijn bestelling geannuleerd wordt

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Afslankringen.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Afslankringen.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Berryfellow