Klacht: Amstel live

op 19 oktober 2016 over Eventim in de categorie Kaartenverkoop

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Gisterochtend (18 oktober) was ik voor de bestelling van arenakaarten voor amstel live op 19 januari 2017 nummer 862 in de wachtrij. Ik had de 2 kaarten in mijn winkelwagentje maar toen ik in wilde loggen ging het mis en kon ik niet meer bij mijn winkelwagentje komen. Wat ik ook probeerde ik kon niet meer bestellen.
Mijn e-mailadres is dvandenhoven@gmail.com

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik alsnog de beschikking krijg over 2 arena staanplaatsen

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Eventim

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Eventim nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Dvandenhoven